Som jeg husker, kunne jeg have købt meget mere end jeg gjorde, men jeg tror, ​​at jeg endte med 7 eller 8 tøjvarer på min første tur. Tusinder af mennesker verden over tjener store penge ved at følge træningen hos Wealthy Affiliate og promoverer millioner af produkter inklusive deres egne produkter. Det er meget mere praktisk og friktionsfrit end at sælge individuelle genstande, men du skal betale en betydelig provision for hvert salg. Du kan anmode om en forsendelsespakke til at indsende alt dit forsigtigt brugte tøj. Letgo er en anden populær lokal købs-og-salg-app. Bliv ikke afskrækket!

Mange mennesker ved ikke, at Facebook har en markedsplads. Du vil modtage daglige undersøgelsesinvitationer, der gør Survey Junkie til en topanbefaling, hvis du ønsker ensartede indtjeningsmuligheder. Men du behøver ikke at betale provision til nogen. Du skal modtage dine penge via check eller PayPal inden for ca. 2-7 arbejdsdage med de fleste leverandører, så inden for en uge har du forvandlet de gamle lærebøger til kontanter. Dine kunder kan ikke føle eller røre ved, hvad de vil købe, så de er nødt til at stole på de billeder, du har leveret.

 • De gode ting ved disse butikker er, at du ikke behøver at gøre noget undtagen at tage dit tøj til butikken, og overskuddet, som butikken får, forbliver i din lokale økonomi.
 • Tjek disse fem tip til at hjælpe med at optimere dine eBay-produktlister og få den beklædningsinventar, der flyver fra hylderne.
 • Men hvis du er bundet til kontanter, eller du selv ønsker at shoppe, kan forsendelsesbutikker hjælpe med at fodre din vane på det billige.
 • Swap accepterer børnetøj, men du kan også sælge brugt legetøj og spil også.
 • Dette er et ekstra lag af beskyttelse for købere på varer med høj pris.

Der er en ekstremt følelsesladet komponent til at sælge tøj på eBay. Du kan bruge Link Whisper til: Du vil være i stand til at videresælge tøj eller videresælge sko eller endda fikse spinnere.

I øjeblikket kan canadiere ikke sælge til populære internationale websteder, såsom luksusfokuseret TheRealReal og overkommelig fave thredUp endnu, selvom du kan shoppe for en lang række brugte tøj på disse platforme. Enkel, men effektiv rapportering af interne links: Du kan endda spørge jer selv, hvornår har du sidst købt et produkt online. Dit websted kan designes og styles, uanset hvor du vil. 5 økonomiske bevægelser, der kan gøre dig til en millionær på 10 år. De opkræver også 20% provision, når din vare sælges.

Som Young Living-medlem kan du sælge deres olier og endda modtage en rabat på dine egne køb med engrospriser.

LePrix.com

Instagram handler alt om lyse, iøjnefaldende fotos. Husk også at fremhæve detaljer om de genstande, der muligvis ikke umiddelbart er synlige fra afstand, f.eks. Materiale eller teksturtekstur. Hvis du har avanceret tøj eller tøj fra stormagasiner i god stand, kan du overveje at sælge på Poshmark. Det er et andet sted, der kun accepterer designermærker i fremragende stand, som Burberry, Louis Vuitton og Zac Posen. 11 store måder at lære at handle med aktier på. Og det er en af ​​de ting, der gør det så tiltalende som en destination at sælge dine ting.

Du skal udfylde et spørgeskema og blive inviteret af en indholdsudvikler, før du kan begynde at oprette kurser. Det tager op til 4 uger at behandle alt, men så kan du få din betaling via PayPal. Vil du sælge designersko? Ligesom eBay er Bonanza et auktionsbaseret e-handelswebsted, der giver dig mulighed for at sælge tøjvarer på din egen ”webshop. At arbejde med bare sko eller håndtasker gør tingene lidt lettere med hensyn til opbevaring. Overvej at fotografere tøj og tilbehør på en mannequin eller model, i stedet for en bøjle, for at hjælpe kunderne med at visualisere, hvordan genstanden vil se ud i det virkelige liv. Hvis købere beskylder elementer for at være falske, kæmper du i en op ad bakke med generelle servicerepræsentanter, som ikke forstår situationen fuldt ud til at dømme. Den måde, du præsenterer dit tøj på, kan gøre hele forskellen med hensyn til, om du faktisk sælger eller ej.

LePrix handler om luksusvarer af høj kvalitet, navn.

Test & Vælg Din Online Butiksbygger

”I mit liv før poshmark var jeg manager for en online-butik, og naturligvis havde jeg købt en masse tøj, som jeg med jævne mellemrum ville sælge til lokale brugte butikker,” siger Lazic. Det betyder, at de første 15 minutter af din fortegnelse får mest synlighed på foderet. For at hjælpe dig med at komme i gang, bad vi Good Housekeeping's Style Director Lori Bergamotto om hendes tip og tricks. Det er ikke underligt, at nogle påvirkere bruger platformen til at tage fantastiske fotos af deres tøj til salg. Nogle sælgere har endda forvandlet deres Poshmark-butikker til heltidsjobs.

Tilføj blot en beskrivelse og et foto af varen sammen med prisen. Bitcoin miner s7 engroshandel, hjemmeleverandører, (4) Vi er ikke ansvarlige for fejl eller forsinkelser i levering, der følger af nogen force majeure-begivenhed, såsom naturkatastrofe, dårligt vejr, krig, toldspørgsmål og enhver anden begivenhed uden for vores direkte kontrol. De har også en concierge-service, hvor en professionel stylist kommer til dit hus for at omorganisere dine garderobeskabe og lave en stiloverhaling. Vinted er bedre til billigere varer (ca. kr5), da det er, hvad mængden går efter.

Hun anbefaler at downloade virksomhedens brugervenlige mobilapp. Og med "ting" mener jeg bogstaveligt talt alt. Ved at sænke dine priser for at forblive konkurrencedygtige, inches din virksomhed tættere på fiasko. Et emne med flere billeder, der giver dig en klar idé om, hvad du vil få, eller et objekt med kun et billede? Send bare dine varer ved hjælp af den adresse, der er angivet af køberen.

Sådan Oprettes Bank På Bøger

Når det er sagt, er dette ikke en hurtig-rig-hurtig ordning. Jeg vil anbefale at prøve den bedste en eller to og derefter mestre dem, før du flytter et andet sted. Du kan også være interesseret i Cynthia Stines tip til at tjene 40.000 som Amazon FBA-sælger. Børnetøj 12% og en kr0. Ved hjælp af tipene i artiklen er det mere sandsynligt, at du lander dit første par salg i din forhandlervirksomhed. Hvis du ønsker at sælge tøjvarer lokalt, kan du gøre det let og effektivt med appen OfferUp. Nu lyder det måske fjollet, fordi det er sådan et grundlæggende koncept.

Opdater dit foto og din beskrivelse. Et fremtrædende træk ved Poshmark er appens 'Posh Partyies', hvor tusinder af Poshmark-brugere - typisk kvinder - samles flere gange om dagen for at lave nye lister, dele lister og shoppe sammen. Men mænd kan også declutter deres garderobe, og det er her, Grailed kommer ind. Samlet set tilbyder de anstændige priser, men du får sandsynligvis ikke så meget, som du ville, hvis du solgte direkte til kunden, så husk det. Tror du, at det kan være lidt kedeligt at sælge tøj?

Relaterede Historier

Hvis du handler med at sælge avancerede, luksuriøse beklædningsgenstande, kan The RealReal være den rigtige app for dig, da den er specialiseret i notering af førejet luksustøj. Først i sidste år begyndte hun at købe tøj med den eneste hensigt at videresælge online til en højere pris. Hvis du bærer designergenstande, vil du blive set på som en, der er fremadrettet og stilfuld. 25 legit online hjemmebaserede job i filippinerne (op til php160k +), har du allerede direkte salgserfaring? Denne vejledning adskilles i alfabetisk rækkefølge - ikke af, hvor meget du kan tjene pr. Salg. Hvordan man tjener penge hjemmefra, og når tiden kommer, skal du gøre det. Tradesy fokuserer kun på designermode og gør processen så let som muligt for sælgeren. ”Jeg var bange for, at det ville være svært for mig at integrere mig i U. I stedet for at købe eller sælge, er du i stand til bare at handle en vare til en anden.

Dette kan være en kraftfuld metode, men det er også tidskrævende, især da mange tøjmuligheder fra en sparsommelig butik ikke er særlig gode. Besvar et par enkle spørgsmål om dit tøj for at modtage et tilbud, og send derefter dine varer ved hjælp af deres forudbetalte UPS-etiket. Kucoin, men hvis du sender dem dine penge, vil det være det, vil de dele dem og hævde, at du mistede i handel. Tag for eksempel den varme lyserøde ALASKA souvenir-hættetrøje, som min yngste bror bragte tilbage fra Last Frontier for et par somre siden - det har måske været min skygge på gymnasiet, men jeg ville ikke blive fanget død i det i disse dage. For at skabe mere hype modellerer hun også tøjet på Instagram, hvor hun har tæt på 10.000 følgere, og tilføjer et link til hendes Depop-butik.

Gennem affiliate marketing kan du markedsføre så mange mærker du kan. Hvis det er det, du har i dit skab, er dette et godt sted til det! Når du har tilføjet et par gode forhandlerprodukter og noget indhold til din butik, kan du begynde at markedsføre din virksomhed.

Det Er Dit Valg

Virksomheden arbejder med over 500 brugte butikker, og det bruger maskinindlæringsteknologi for at gøre både shopping og salg oplevelse meget bedre. Mit pointe er, at når du mangler kontanter, er der TONER af måder at tjene ekstra penge på ved at sælge ting. Du får forbindelse til masser af kunder, der leder efter moderigtige tøjvarer. Det er typisk at se en udbetaling af.

Vælg et sted, hvorfra du vil sælge dit hæklede tøj. For sælgere med et budget eller for mindre genstande kan et sammenfoldet stykke plakatplade med dollar-butik være en fantastisk løsning. Du kan bruge Poshmark-appen sammen med deres websted til at sælge dit tøj. Men hvis der ikke er nogen i dit område, er Lil Jelly Beans en god mulighed. Dette giver dig mulighed for at opretholde en rentabel virksomhed eller tilbyde særlige rabatter.

Oprindeligt offentliggjort 11. juni 2020. Er du en matematisk whiz eller en teknisk guru? Skriv ikke efter mørke, og sørg for at oplyse, om du rejser eller leverer lokalt. Se dette indlæg for en omfattende liste over ressourcer til undervisning og vejledning.

EBay

Dette er de ord og sætninger, som shoppere bruger, når de søger efter genstande online. Du har ubegrænset gratis posteringer af dine varer. Brug derefter dine talenter og evner til at sælge logoer på 99 designs. Ikke kun tøj, du kan reklamere for næsten ethvert produkt, du muligvis kan forestille dig, da 9 ud af 10 produkter har tilknyttede programmer, som du kan deltage i.

Fotos med tilladelse fra Shiela DeForest. For at undgå dette skal du kun sælge til købere, der har en god rating (ja, sælgere kan også vurdere købere!) Som mange andre bruger denne blogger affiliate marketing og forbinder potentielle kunder med websteder, hvor de kan foretage køb. Jeg vil skyde lige med dig. Når nogen køber et af dine designs, vil Amazon udskrive og sende skjorten. Jeg tror, ​​dette potentiale er endnu bedre, hvis du bare leder efter en delindkomst. Så du episoden Shark Tank, hvor de Tipsy Elves-fyre fik en aftale? Du kan give anmeldelser efter et salg eller en transaktion.

Affiliate marketing er en meget anden tilgang, fordi du ikke selv handler med fysiske produkter. LetGo er en placeringsbaseret køb/salg app og websted med et bedre ID-verifikationssystem end OfferUps TrueYou-funktion. Her er de bedste online forsendelsesbutikker til salg af tøj online: Af de ting, jeg har solgt, kan jeg sige, at jeg virkelig ikke går glip af noget af det. For at adskille dig selv fra andre forhandlere, der tilbyder lignende produkter, skal du spørge dig selv "hvad søger kunder på eBay lige nu? "95 for dem under kr15. Ifølge Rachel Swidenbank, vicepræsident for markedspladsen hos Depop, kan salg på appen blive en meget indbringende hobby.

Brug naturligt lys, hvis du kan.
 • Selvom det helt sikkert er sandt, er det kun halvdelen af ​​historien.
 • For mine mere eftertragtede varer vendte jeg mig til Poshmark, hvor en faux pelsjakke, jeg måske havde båret måske to gange på college, tjente mig kr35 og et nederdel, jeg havde købt det endelige salg fra J.
 • Ud over de høje gebyrer tager det op til 21+ dage at modtage betaling, hvilket kan blive irriterende for sælgere, der har brug for hurtige penge.
 • Du kan købe, sælge eller bytte vintage stykker her.
 • Sælg kvinder og børn tøj online med Schoola og hjælp til at skaffe penge til skoler.
 • Sørg for, at du sænker prisen i overensstemmelse hermed.

Hvordan Fanny Moizant voksede Vestiaire-kollektiv fra en lille lejlighedsoperation til en luksuriøs videresalgskæmpe

Er du et sundt individ? Udbetalinger er ret små (mindre end 50%) på varer under kr100. Og inkluderer nøgleord: Dette rum er bogstaveligt talt blevet hendes personlige skab. Det er den perfekte kombination af profit og komfort. Min populære anmeldelse om at sælge tøj på thredUp er fuld af over 100 kommentarer fra mennesker, der ønsker at sælge deres tøj online, enten for at tjene penge eller for at hjælpe mindre heldige mennesker i deres samfund. Du kan få en gratis 14-dages prøveversion af Shopify, og derefter kan du vælge mellem flere forskellige planer, der starter ved kr29 om måneden.

Dette websted handler om håndtasker. Fra købers perspektiv har vi alle mindst et par sko i vores skab, og de slider til sidst. De tilbyder dig to udbetalingsmuligheder: Sælg det derefter i en bondeforretning, lokal smykkebutik eller på en platform som "Out of Your Life". Det accepterer kvinder og børnetøj fra alle årstider og over 35.000 mærker. Fra webstedet kan du udskrive din forsendelsesetiket til at sende til din køber. Naviger bare til din lokale Craigslist og opret en bogføring i afsnittet "Tøj og tilbehør". For at komme i gang skal du blot oprette en konto, liste dine varer, uploade billeder (eBay gør dette automatisk for de fleste varer), og du er i gang!

At starte en forhandlervirksomhed for biltilbehør har potentialet til at være meget rentabelt, hvis du kan forstå dit marked. Varer er opført efter kategori, hvilket gør det nemt for dem at blive fundet af shoppere. Selvfølgelig er eBay langt fra det eneste spil i byen. Du skal bare tilmelde dig, finde dit lokalsamfund ved at vælge din placering og få bekræftet. Gebyrer er ikke forudgående, og de er ikke så gennemsigtige om, hvordan de dyrlægger for varer. Hvordan man tjener penge hjemmefra, vores liste er måske ikke udtømmende, og den kan heller ikke sætte dig på vej til rigdom og førtidspensionering, men forhåbentlig får den dig til at tænke. Hvis du værdsætter eller ved, at din vare er højere ende (men ikke høj nok til at være på deres liste over accepterede designere), ville jeg undgå ThredUP, fordi jeg har sendt med dem mange gange før, og jeg kan ikke se et mønster i varerne de holder vs holder ikke. Dette er app og websted, der er rettet mod avancerede designerartikler. Jeg har gjort dette flere gange, og købere starter typisk en budkrig til min overraskelse.

En Rigtig Forretning Online

Det er stor reklame for dine designergenstande. Nogle mennesker lægger deres gamle mobiltelefon i deres kommode, aldrig for at få adgang til den igen. Højere endeprodukter kan sælges for kr200 og op!

 • Få med det samme betalt ved at sælge til dem direkte, eller hvis du vil tjene lidt mere, vælg at sælge på forsendelsen.
 • Har du gamle bøger bunker med bøger, der samler støv?
 • Fold tøjet pænt og hold læderpunger rene for stiletthæle, hvilket let kan beskadige posen under forsendelse, siger hun.

Refashioner

Nogle gange "varer" mursten (en vare, der ikke videresælger meget mere end detailhandel), så nogle gange tager han et tab. Kender du et fremmedsprog? Hvis du vil beholde 100% af din fortjeneste, kan du prøve at sælge direkte til forbrugere med et websted som eBay eller Craigslist. Der er et gebyr for at returnere varer, der ikke accepteres. Du betaler et månedligt abonnement for at sælge på SmugMug, men du får en 14-dages gratis prøveversion og ubegrænset foto uploads. ASOS markedsplads er ASOS mod kontrolleret platform som eBay.

8 økonomiske Fejl, Der Skal Undgås Efter At Have Skilt Sig

En liste over vintage, avancerede mærker fungerer godt for nogle sælgere, men indkøb og salg af umærket tøj kræver en lavere investering, hvilket kan føre til en højere ROI. Selvom betalingen er mindre, kan du også vælge en kontant betaling, der kan bruges overalt. Vær så nøjagtig som muligt, især hvis din succes på webstedet afhænger af kundeanmeldelser. Eller vil du bare sælge ekstra ting, du har lagt omkring? Du kan også se en købers profil, som inkluderer ratings og anmeldelser fra andre Let Go-brugere. Det kræver ikke meget plads, ”forklarer Jean, der opbevarer sine tasker i et specialbygget anneks nær sit hus, der er udstyret med et sikkerhedssystem.

Tradesy er perfekt, hvis du har en masse tilbehør eller andre avancerede modeartikler som håndtasker.

Refashioner er en indie-pigens drøm, der indeholder "mere avant-garde designere og interessante stykker af alle slags - det er ikke alle smarte," siger grundlægger Kate Sekules. Hun brugte i alt kr300 på hættetrøjer og T-shirts og tjente et overskud på kr1.000. Der er ingen mangel på brugte tøj online, så du vil altid møde konkurrence.

Markedsføring af sig selv som "den sælgende app", Mercari kan bruges til at sælge dit tøj sammen med ethvert andet irriterende emne, du vil slippe af med.

Poshmark sender endda en forudbetalt forsendelsesetiket, når din vare sælges. Bedste online aktiemæglere for begyndere, handelsdemoer, instruktionsvideoer og onlinekurser er tilgængelige for alle brugere. Det behøver dog ikke være en tidskrævende proces. Hvis du ser ud til altid at have en samling tøj, som du sælger, når du køber mere, er Etsy muligvis en god pasform. Udemy tilbyder 24/7 support, hvis du har spørgsmål, når du prøver at bygge dit kursus.

Storenvy

Sørg for at gøre din research, før du sender dine dyrebare perler. Hver transaktion, der foretages på Grail-appen, gennemføres via PayPal. Og du beholder 100% af pengene. Medtag målinger, stofindhold, stylingideer og tilstand. Mens du normalt skal betale et lille startgebyr for at komme i gang - er direkte salgsindustrien en fantastisk måde at sælge nye produkter hjemmefra. Jeg finder alle disse ressourcer så værdifulde, og jeg er sikker på, at de vil hjælpe dig lige så meget, som de hjalp mig.

Du er parat til at gøre arbejdet selv. Medtag alt hvad du kan i beskrivelsen, inklusive mærke, størrelse og beskrivelse. At vokse op som digitale indfødte, bruge tid online til at oprette deres egen Depop-butik eller opbygge hype omkring tøj på Instagram er anden karakter af denne demografiske. Betydning, hun finder oversigter med fotos af dårlig kvalitet, svage beskrivelser osv. Tjek også mine anmeldelser for at købe tøj online med thredUp-salg og thredUp Goody-bokse.